Supă de pepene galben cu sirop de Port și Pancetta
Supa de pepene galben cu sirop de Port și Pancetta ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Pepene Galben Răcită Cu Sirop De Tarhon, Supă de pepene galben răcită cu sirop de tarhon, și Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gatiti 18 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți siropul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Se toarnă într-un castron; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Gatiti pancetta intr-o tigaie medie antiaderenta la foc mediu 10 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți pepene galben, miere și sare într-un blender și procesați până se omogenizează. Puneți supa în boluri puțin adânci; sirop de dollop peste supă și presărați cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat