Supă de pepene galben cu sirop de Port și Pancetta

Supa de pepene galben cu sirop de Port și Pancetta ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Pepene Galben Răcită Cu Sirop De Tarhon, Supă de pepene galben răcită cu sirop de tarhon, și Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gatiti 18 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Scoateți siropul de pe foc.
Se toarnă într-un castron; acoperiți și răciți.
Gatiti pancetta intr-o tigaie medie antiaderenta la foc mediu 10 minute sau pana cand este crocanta.
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Puneți pepene galben, miere și sare într-un blender și procesați până se omogenizează. Puneți supa în boluri puțin adânci; sirop de dollop peste supă și presărați cu pancetta.