Supă de paste și fasole cu spanac

Supa de paste și fasole cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 5. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Încercați Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac), Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), și Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați apă și următoarele 6 ingrediente (apă prin bulion). Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Adăugați spanac și fasole; gatiti 3 minute. Se amestecă sosul de piper.
Se servește cu pene de lămâie și se ornează cu crenguțe proaspete de oregano, dacă se dorește.