Supă de Paste din cereale integrale cu verdeață și parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Paste din cereale integrale cu verdeață și parmezan. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 251 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de kale, suc de lămâie, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Supă de cereale consistentă cu fasole și verdeață, Supă De Primăvară De Verdeață Și Paste Făinoase, și Parmezan, Fasole Albă Și Supă De Kale Cu Paste Rupte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mare, aduceți bulionul de pui la fiert.
Adăugați kale, reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 2 minute.
Adăugați paste și gătiți până se înmoaie, dar nu moale, 4 până la 7 minute sau conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, folosiți un cojitor de legume pentru a rade brânza în fâșii de aproximativ 3 in. lung și 1/2 în. wide (benzi nu trebuie să fie exacte).
Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie, apoi împărțiți supa în 6 boluri. Acoperiți fiecare castron cu brânză și o stropire de fulgi de chile, dacă doriți.