Supă De Ouă În Stil Roman: La Stracciatella

Supă de ouă în stil Roman: la Stracciatella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 470 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ouă, tulpini de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi semolina, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Supă Italiană De Ouă, Stracciatella, Supă Italiană De Ouă, Stracciatella, și Supă de picături de ouă de varză și parmezan (Stracciatella) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați 1 din cele 6 căni de bulion de pui și refrigerați, astfel încât să fie rece.
Într-o oală mare, aduceți la fiert restul de 5 căni de bulion de pui. Într-un castron mare, combinați bulionul rece, ouăle, semolina, brânza, pătrunjelul și nucșoara și bateți până se amestecă bine.
Împingeți amestecul în stocul de fierbere și reduceți căldura la minim. Continuați să bateți timp de 3 până la 4 minute. Reglați condimentul cu sare și piper și împărțiți uniform între 6 boluri de supă încălzite.
Serviți imediat, acoperit cu mai multă brânză rasă, dacă doriți.
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Scoateți puiul și rezervați.
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.