Supă de ouă (mai bună decât calitatea restaurantului)

Supă de ouă (mai bună decât calitatea restaurantului)
Rețeta supa de picătură de ou (mai bună decât calitatea restaurantului) este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, ulei de susan, ou și piper măcinat. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste de cârnați Skillet cu spanac: calitatea restaurantului în 30 de minute, Supă De Picătură De Ou, și Supă De Picătură De Ou.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați bulionul de pui, sosul de soia și uleiul de susan. Aduceți la fierbere. Amestecați amidonul de porumb și apa pentru a dizolva amidonul de porumb; se toarnă în bulionul care fierbe. Amestecați ușor în timp ce turnați oul și colorantul alimentar galben dacă utilizați. Condimentează cu arpagic, sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
ArpagicArpagic
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru supa de picături de ouă. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca curat ardezie Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Clean Slate Riesling
Clean Slate Riesling
Profil de gust răcoritor cu arome de piersici, note de var, viuaciditate și un indiciu de minerale și condimente.Se asortează frumos cu mâncăruri asiatice, mâncăruri picante, sushi, pește, pasăre și carne de porc.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista