Supă De Orz De Vită

Supă De Orz De Vită
Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de orz de vită ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ceapă, bulion de carne de vită mai puțin sodiu, orz de perle și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz și carne de vită, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați morcovul, țelina, ceapa și ciupercile în tigaie; gătiți 6 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați carne de vită; bulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu; și frunze de dafin. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă orzul perlat; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când orzul perlat este fraged. Se amestecă sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime Fără Bulion De Carne De Vită Mai Puțin SodiuGrăsime Fără Bulion De Carne De Vită Mai Puțin Sodiu
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orz De PerleOrz De Perle
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista