Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de orz de pui cu Pesto de nucă. Această rețetă face 8 porții cu 427 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, crenguță de cimbru, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de cartofi dulci cu Pesto de nucă, Aproape faimos: Medalioane umplute cu piept de pui pe Risotto de varză și orz de nucă, și Pui prăjit cu Pesto de nucă-rucola.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Puneți puiul și cimbru într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Acoperiți cu 4 1/2 litri de apă rece; aduceți la foc mic. Degresați grăsimea de pe suprafață; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Îndepărtați tulpinile și coastele centrale din smogul elvețian. Tăiați gros tulpini și coaste; frunze de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Coaste
6
Adăugați tulpini, coaste și următoarele 5 ingrediente (prin măr) la tigaie; aduceți la foc mic. Pierce habanero cu o furculiță; se adaugă în tigaie. Gatiti 35 de minute sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Pui întreg
Măr
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți puiul din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți puiul din oase; tăiați carnea. Aruncați oasele, crenguța de cimbru și habanero. Se strecoară amestecul de orz printr-o sită peste un bol. Rezervați 4 căni de bulion pentru o altă utilizare. Întoarceți restul de 6 căni de bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute. Întoarceți amestecul de pui și orz în tigaie; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Carne
Orz
Bulion
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
9
Adăugați amestecul de ciuperci. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă 3/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
10
Pentru a pregăti pesto, gătiți frunzele de brânză elvețiană în apă clocotită 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Apă
11
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Așezați frunzele, nucile și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.