Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orz de linte. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte-Orz, Supă de linte și orz, și Supă de orz, spanac și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, sotează ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați bulion, morcovi, linte, condimente italiene, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați pui, orz și ciuperci; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când lintea, orzul și morcovii sunt fragede.