Supă De Orz De Linte

Supă De Orz De Linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orz de linte. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, linte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte-Orz, Supă de linte și orz, și Supă de orz, spanac și linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, sotează ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați bulion, morcovi, linte, condimente italiene, sare și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați pui, orz și ciuperci; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când lintea, orzul și morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
LinteLinte
OrzOrz
4
Adăugați roșiile; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista