Supa de legume-orz cu aragaz lent este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 319 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați orz, frunze de cimbru, legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Orz De Legume Cu Aragaz Lent, Supă De Legume-Carne De Vită-Orz Cu Aragaz Lent, și Supă De Orz De Legume De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită în bucăți de mușcătură, dacă doriți. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția legumelor amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
3
Se amestecă legumele amestecate. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți 20 până la 30 de minute sau până când legumele sunt crocante.