Supă de orz cu Confit de rață și legume rădăcinoase

Supă de orz cu Confit de rață și legume rădăcinoase
Rețeta supa de orz cu Confit de rață și legume rădăcinoase ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 25 de ore. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Acest fel principal are 241 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, cățel de usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită (bizon) și tocană de orz cu legume rădăcinoase, Supă de varză și rădăcină de țelină cu Confit de praz, și Supă De Legume Rădăcinoase Și Orz Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți orzul în 4 căni de apă, neacoperite, într - o oală grea de 5 până la 6 litri, până aproape fragedă, 20 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Îndepărtați pielea și orice grăsime de pe picioarele de rață. Gătiți pielea și grăsimea într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc mic, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată, aproximativ 8 minute, apoi strecurați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic, aruncând pielea. Rezervă grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
4
În timp ce grăsimea se redă, îndepărtați carnea de rață din oase, rezervând oasele și tăiați carnea în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
5
Încălziți 1 lingură de grăsime de rață (rezervând orice rest pentru o altă utilizare) în oală curățată de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati morcovi și păstârnac, amestecând frecvent, până când sunt aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Se amestecă bulionul, orzul prefiert, sarea, piperul, oasele de rață și restul de 3 căni de apă și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele și orzul sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Aruncați oasele și amestecați carnea de rață mărunțită. Îndepărtați orice exces de grăsime din partea de sus a supei, apoi amestecați cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
OrzOrz
PiperPiper
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
SareSare
SupăSupă
8
* Disponibil la dartagnan.com.
1
Supa se poate face cu 4 zile înainte. Se răcește la temperatura camerei, neacoperit, apoi se răcește, acoperit (excesul de grăsime va fi mai ușor de îndepărtat atunci când supa este rece). Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista