Supa de orez sălbatic v ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, vermut, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Supă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, fierbeți orezul în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge, se clătește și se lasă deoparte.
3
Între timp, într-o oală mare de supă, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt pana devine translucida. Se amestecă făina dintr-o dată pentru a forma un roux. Se amestecă bulionul, puțin câte puțin, și se gătește până se îngroașă ușor. Se amestecă morcovii, șunca, laptele, pătrunjelul și orezul rezervat. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pătrunjel
Unt
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Lapte
Orez
Supă
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă vermutul și se fierbe încă 30 de minute.