Supă De Orez Sălbatic Cu Broccoli

Supă De Orez Sălbatic Cu Broccoli
Broccoli Supa de orez sălbatic este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de broccoli, pui și amestec de orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Orez Sălbatic Cu Broccoli, Supă De Orez Sălbatic Cu Broccoli, și Supă De Orez Sălbatic Cu Broccoli De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul, conținutul pachetului de condimente și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, amestecând o dată. Se amestecă broccoli, morcovul și ceapa. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă supa și crema de brânză. Gatiti si amestecati pana se topeste branza. Se amestecă migdalele, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista