Supă De Orez Spaniolă Cremoasă

Supă De Orez Spaniolă Cremoasă
Rețeta supă cremoasă de orez spaniol este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 383 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o supă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți amestec de orez, cârnați de porc în vrac, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Cremoasă De Usturoi În Stil Spaniol, Supă De Orez Spaniolă, și Supă De Orez Spaniolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiti și amestecați cârnații, ardeiul gras verde și ceapa în uleiul încins, rupând cârnații în bucăți mici, până când cârnații se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verde, bulion de vită, apă, supă de roșii și orez spaniol se amestecă în amestec de cârnați; aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute. Se amestecă crema de brânză în supă până se topește brânza, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Serviți garnisit cu brânză Colby-Jack și o mână de chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Protos Organic Tempranillo cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Culoare cireșă strălucitoare cu jantă purpurie. Proaspete, unde boabele negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista