Supă de orez cu pui de sud
Rețeta Supă de orez cu pui de sud ți-ar putea satisface pofta de sud în aproximativ 2 ore și 55 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 197 de calorii, 14 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Această rețetă este pe placul a 43 de bucătari și bucătari. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Funcționează bine ca fel principal ieftin. Această rețetă de la Taste of Home necesită cățel de usturoi, morcovi, condimente creole și apă. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este bun. Acasa, Cina cu pui și orez în stil sudist, Cină cu pui și orez în stil sudist, Cină cu pui și orez în stil sudist și pui cu șofran și orez cu sfeclă aurie de la „The New Southern Table” sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune puiul, apa și sarea într-un ibric pentru supă sau într-un cuptor olandez. Aduceți încet la fierbere; spumă degresată. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-60 de minute sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Scoateți carnea de pe oase și aruncați oasele și pielea.
Tăiați puiul în bucăți de mărimea unei mușcături. Grasimea degresata din bulion.
Adăugați orezul, legumele și condimentele. Gatiti, descoperit, la foc mediu timp de 30 de minute.
Adăugați puiul. Se fierbe timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Raventos i Blanc de la Finca Brut cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.