Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de orez de curcan afumat. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 705 calorii, 78g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de morcov, brânză cheddar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă cremoasă de orez sălbatic cu curcan afumat, Fasole roșie și orez cu cârnați de curcan afumat, și Curcan Afumat, Kale & Orez Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carcasa de curcan într-o oală mare de supă și turnați bulion de legume și apă peste rama de curcan. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți până când carnea cade din oase, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți carcasa, alegeți carnea din oase și aruncați oasele. Tăiați carnea de curcan și reveniți la bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Amestecați fasolea verde, porumbul, morcovul, orezul, țelina, ceapa, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu în supă; aduceți la foc mic și gătiți până când țelina este fragedă și orezul este gătit, încă aproximativ 1 oră. Amestecați crema de brânză și brânza Cheddar în supă până se topește și se omogenizează. Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Acum și Mai Târziu Bomboane
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)