Supă De Oase De Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de oase de șuncă. O porție conține 230 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Un amestec de ceapă, ardei gras, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1927 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Portorican Chulet supă de sânge AKA supă de oase de șuncă de Crăciun, Supă De Oase De Șuncă, și Supă De Oase De Șuncă Crockpot.
Instrucțiuni
Așezați osul de șuncă, ceapa, roșiile, fasolea, cartofii și ardeiul verde într-un aragaz lent de 3 litri sau mai mare. Se dizolvă cuburile de bulion în apă și se toarnă în aragazul lent.
Acoperiți și gătiți la foc mare până se încălzește. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de 5 până la 6 ore.