Supă De Oase De Șuncă

Supă De Oase De Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de oase de șuncă. O porție conține 230 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Un amestec de ceapă, ardei gras, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1927 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Portorican Chulet supă de sânge AKA supă de oase de șuncă de Crăciun, Supă De Oase De Șuncă, și Supă De Oase De Șuncă Crockpot.

Instrucțiuni

1
Așezați osul de șuncă, ceapa, roșiile, fasolea, cartofii și ardeiul verde într-un aragaz lent de 3 litri sau mai mare. Se dizolvă cuburile de bulion în apă și se toarnă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
OS De șuncăOS De șuncă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mare până se încălzește. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de 5 până la 6 ore.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista