Supa de naut cu smog elvețian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 253 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, tubetti, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Supă de năut, șuncă și brânză elvețiană Neely, Supă de roșii-năut cu orez și Bietă Elvețiană, și Tocană de năut, fenicul și brânză elvețiană cu orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pureați jumătate din năut cu 1 1/2 căni de bulion într-un blender sau robot de bucătărie. Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați morcovul, ceapa, țelina, usturoiul și rozmarinul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion, năutul piure, nautul întreg, frunza de dafin, fulgii de ardei roșu, roșiile, tubetti și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tubetti
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ciorba Elvețiană în oală. Se fierbe la foc mic până când bietul este fraged și pastele sunt gata, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți frunza de dafin. Se amestecă piperul negru. Dacă supa se îngroașă prea mult în picioare, amestecați mai mult bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
6
Recomandare de vin: deoarece un vin roșu ar accentua amărăciunea mătgului elvețian, încercați un Tocai friulano plin de corp. Aroma sa de nuci o va reflecta pe cea a nautului.