Supă De Năsturel
Supa de Nasturel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 142 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,49 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, smântână grea, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Năsturel, Supă De Năsturel, și Supă De Năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o oală medie peste mediucăldură.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des,până se înmoaie, 5-6 minute.
Adăugați bulionși cartofi; aduceți la fierbere la căldură medie-mare. Reduceți căldura la mediu șiscimmer, amestecând ocazional, până când cartofiisunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Adăugați năsturel în oală; se amestecă până la frunzeilapte.
Lăsați supa să se răcească scurt. Lucrul înbatch-uri, supă pur și simplu într-un blender până lanetedă. Întoarceți supa în aceeași oală. Se amestecă1 1/2 lingurite suc de lamaie. Condimentați după gust cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți. Face înainte: se poate face 8 hoursahead. Acoperiți și răciți.
Bateți smântâna cu un vârf de sare într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți în1 1/2 linguri arpagic.
Reîncălziți ușor supa la foc mic.Împărțiți supa între demitasse sau cupe mici și garnisiți fiecare cană cu o păpușă de frișcă.
Presărați restul1 1/2 linguri arpagic peste.