Supă De Nuntă Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de nuntă italiană. Această rețetă servește 8 și costă 2,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 285 calorii. 383 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de piper, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face chiftelele: amestecați primele 6 ingrediente într-un bol mare pentru a amesteca. Se amestecă brânza, carnea de vită și carnea de porc. Folosind 1 1/2 lingurițe pentru fiecare, modelați amestecul de carne în chiftele cu diametrul de 1 inch.
Așezați pe o foaie de copt.
Pentru a face supa: aduceți bulionul la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați chiftelele și endiva cretă și fierbeți până când chiftelele sunt fierte și endiva cretă este fragedă, aproximativ 8 minute.
Bateți ouăle și brânza într-un bol mediu pentru a amesteca. Se amestecă supa într-o mișcare circulară. Stropiți treptat amestecul de ouă în bulionul în mișcare, amestecând ușor cu o furculiță pentru a forma standuri subțiri de ou, aproximativ 1 minut. Condimentează supa după gust cu sare și piper.
Puneți supa în boluri și serviți. Finalizați supa cu parmezan, dacă doriți.