Supă De Nucă De Cocos De Roșii
Supa de nucă de cocos de roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Încercați supă de năut de roșii și nucă de cocos, Supă De Roșii Cu Chili, Ghimbir Și Nucă De Cocos, și Supă Cremoasă De Nucă De Cocos De Roșii Cu Pâine Rustică Aproape Fără Frământare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și țelina în uleiul încins până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Amestecați amestecul de ceapă, apa, roșiile tăiate cubulețe, laptele de cocos, sosul de roșii și pasta de roșii împreună într-o oală mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se încălzește, 15 minute.
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted.