Supă de nucă de cocos-Curry cu creveți

Supă de nucă de cocos-Curry cu creveți
Supa de nucă de cocos-Curry cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 7 și costă $3.77 pe portie. Această rețetă de la Everyday Maven are 15 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, turmeric, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Supă de Curry de dovleac și nucă de cocos cu creveți și tăiței de orez, și Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală de supă sau un cuptor olandez 3/4 plin cu apă și aduceți la fierbere. În timp ce apa se încălzește, pregătiți-vă ingredientele. Această supă durează doar câteva minute pentru a se asambla; cea mai mare parte a muncii este în pregătire, așa că asigurați-vă că nu săriți peste această parte!Tăiați căței de usturoi în robotul de bucătărie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Așezați șalotele în robotul de bucătărie.Apoi, așezați scallions în robotul de bucătărie. În cele din urmă, puneți coriandru în procesor. Luați 4 ramekine sau vase mici; puneți ulei de canola în one.In al 2-lea fel de mâncare, combinați sosul de pește și sugar.In al 3-lea fel de mâncare, combinați pasta de curry roșu, pudra de curry, turmeric și măcinat coriander.In ultimul fel de mâncare, puneți fulgi de ardei roșu zdrobiți.Tăiați capetele mazărelor de zăpadă și tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sos De PeșteSos De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Tăiați 1 var în 8 pene pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Tăiați alt var în jumătate. Deschideți bulionul de pui și laptele de cocos. Când apa fierbe, aruncați creveți și gătiți timp de 3 până la 4 minutes.Do nu se scurge (vom folosi aceeași apă clocotită pentru tăiței de orez în câteva minute). Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta creveții din apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fidea De OrezFidea De Orez
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Puneți creveții într-o strecurătoare în chiuvetă și treceți apă rece peste ei timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Lăsați apa să revină la fierbere și aruncați tăiței de orez. Se amestecă pentru a separa și a găti conform instrucțiunilor pachetului. Când ați terminat, scurgeți-l într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Se scurge și se lasă deoparte. Folosind aceeași oală, încălziți uleiul de canola la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați amestecul de șalotă, usturoi și condimente în oală; se sotează 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați bulion în oală, lăsați să fiarbă. Apoi adăugați lapte de cocos; reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați amestecul de zahăr și sos de pește împreună cu scallions tocate. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
11
Adăugați spanac și mazăre de zăpadă și gătiți timp de 1 minut suplimentar.Opriți focul, adăugați creveți, tăiței de orez, coriandru și fulgi de ardei roșu zdrobiți. Strângeți în jumătate de var. Dacă vă place mâncarea dvs. un pic picantă sau cu o lovitură, adăugați 1/2 tablepsoon Sriracha sau sosul dvs. fierbinte asiatic preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fidea De OrezFidea De Orez
SrirachaSriracha
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
12
Serviți cu pene de var și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista