Supă De Nucă De Cocos Cu Ghimbir De Morcovi
Supa de nucă de cocos cu ghimbir de morcovi este un fără gluten, întreg 30 și vegan supă. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Morcov-Ghimbir Cu Nucă De Cocos, Supă De Morcovi Cu Ghimbir De Nucă De Cocos, și Supă Vegană De Nucă De Cocos Cu Ghimbir De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti bulionul intr-o cratita mare si grea, reducandu-l la jumatate pentru a concentra aromele.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 până la 5 minute, sau până când ceapa este translucidă.
Adăugați ghimbir, cartof și morcov; acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați lapte de cocos și ardei gras; acoperiți și gătiți încă 5 minute.
Adăugați bulion redus la amestecul de legume; condimentează cu piper. Acoperiți și gătiți până când toate legumele sunt fragede.
În blender sau robot de bucătărie, supă de piure în loturi mici până la omogenizare. Reglați condimentele.
Serviți în boluri calde de supă.
Garnisiți cu cuburi de mere sau pere, dacă doriți.
Se ornează cu o combinație de scallions și pătrunjel proaspăt tocat sau coriandru.