Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție conține 526 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, ardei iute Thailandezi, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței de nucă de cocos-Curry cu creveți), Cea Mai Bună Supă De Nucă De Cocos, Vreodată, și Supă De Linte Roșie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de supă, combinați și aduceți la fierbere bulionul de pui, iarba de lămâie, frunzele de tei și ghimbirul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute pentru a infuza bulionul cu aromă. Se strecoară bulionul infuzat, se aruncă aromele și se întoarce bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Elixirul G
Frunze De Tei
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pui, ciuperci, ardei iute, sos de pește, zahăr, lapte de cocos și suc de lămâie și fierbeți încă 10 minute până când puiul este gătit. La final condimentează supa cu sare și piper. Puneți în boluri de servire și acoperiți fiecare bol cu câteva frunze de cilantro.