Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.45 pe portie. O porție conține 526 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, ardei iute Thailandezi, frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței de nucă de cocos-Curry cu creveți), Cea Mai Bună Supă De Nucă De Cocos, Vreodată, și Supă De Linte Roșie De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de supă, combinați și aduceți la fierbere bulionul de pui, iarba de lămâie, frunzele de tei și ghimbirul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute pentru a infuza bulionul cu aromă. Se strecoară bulionul infuzat, se aruncă aromele și se întoarce bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Elixirul G
Frunze De Tei
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pui, ciuperci, ardei iute, sos de pește, zahăr, lapte de cocos și suc de lămâie și fierbeți încă 10 minute până când puiul este gătit. La final condimentează supa cu sare și piper. Puneți în boluri de servire și acoperiți fiecare bol cu câteva frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat