Ciorba de nucă Curried ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de țelină, bulion de pui cu mai puțin sodiu, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați măr, ceapă, țelină și frunze de dafin; saut 10 minute. Se amestecă pudra de curry și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Frunze De Dafin
țelină
Usturoi
Măr
Ceapă
6
Adăugați dovlecei, bulion și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Bulion
Sare
7
Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, neacoperit, 30 de minute. Aruncați frunza de dafin. Amestecați parțial amestecul cu un tocător de cartofi până când este gros și gros; se amestecă bine cu o lingură. Completați fiecare porție cu brânză.