Supă de mure cu piersici și fructe de pădure
Supa de mure cu piersici și fructe de pădure este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 108 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, kirsch, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Piersici și fructe de pădure la grătar, Peaches 'n' Berries la grătar, și Gem De Mure Cu Piersici Sau Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 1/2 căni de mure și apă într-o cratiță medie nonaluminică. Aduceți la foc mic; acoperiți și gătiți 15 minute sau până când murele sunt foarte moi. Apăsați amestecul de mure printr-o sită peste un bol mic, rezervând lichid; aruncați semințele.
Combinați lichidul de mure, 3 linguri de zahăr și kirsch; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Combinați 3 linguri de zahăr și piersici; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingurați 1/4 cană amestec de mure în fiecare dintre cele 6 boluri de supă de mică adâncime. Aranjați 1/3 cană felii de piersici și aproximativ 2 1/2 linguri de mure peste fiecare porție.