Supă de morcovi și chimen
Supa de morcovi și chimen este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 178 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, semințe de chimen, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caraway-salată de morcovi prăjiți și feta, Sfeclă, Varză Și Salată De Morcovi Cu Semințe De Chimen, și Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut 1 minut.
Adăugați morcovii și saut-ul până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute.
Adăugați chimion și gătiți 30 de secunde.
Adăugați 1 bulion de conserve. Acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Transferați supa în procesor; piure. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Întoarceți supa în cratiță și aduceți-o la foc mic, subțierea cu mai mult bulion dacă este prea groasă.
Se amestecă în aquavit. Ladă în boluri.
Se ornează cu pătrunjel și se servește.