Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de morcovi și chimen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 178 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați aquavit, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de morcovi și chimen, Caraway-salată de morcovi prăjiți și feta, și Sfeclă, Varză Și Salată De Morcovi Cu Semințe De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați morcovii și saut-ul până când ceapa este fragedă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
4
Adăugați chimion și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
5
Adăugați 1 bulion de conserve. Acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
6
Transferați supa în procesor; piure. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă
7
Întoarceți supa în cratiță și aduceți-o la foc mic, subțierea cu mai mult bulion dacă este prea groasă.