Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas)

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Supa de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de vită, pudra de usturoi, culoarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Sopa de Estrellitas con Alb, Ciorba de Paste si chiftele, Sopa de Lentejas con Albondigas (supă de linte cu chiftele), și Supă de morcovi (Sopa de Zanahoria) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu. Apoi adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când ceapa este translucidă.
Adăugați usturoiul, scallions și gătiți încă 3 minutes.To faceți chiftelele: într-un castron mediu, combinați toate ingredientele de chiftele și folosind mâinile, amestecați bine până se combină. Împărțiți amestecul de carne în porții egale și rotiți-vă în bile cu mâinile.
Așezați pe o farfurie și dați deoparte.
Adăugați chiftelele, morcovii, chimenul, culoarea și stocul în oală. Aduceți la fierbere. Apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu - mic și gătiți timp de aproximativ 30 până la 40 de minute.
Adăugați coriandru proaspăt și serviți.