Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas)

Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Supa de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de vită, pudra de usturoi, culoarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Sopa de Estrellitas con Alb, Ciorba de Paste si chiftele, Sopa de Lentejas con Albondigas (supă de linte cu chiftele), și Supă de morcovi (Sopa de Zanahoria) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu. Apoi adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, scallions și gătiți încă 3 minutes.To faceți chiftelele: într-un castron mediu, combinați toate ingredientele de chiftele și folosind mâinile, amestecați bine până se combină. Împărțiți amestecul de carne în porții egale și rotiți-vă în bile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați pe o farfurie și dați deoparte.
4
Adăugați chiftelele, morcovii, chimenul, culoarea și stocul în oală. Aduceți la fierbere. Apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu - mic și gătiți timp de aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coriandru proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista