Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas)

Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas)
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Supa de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de vită, pudra de usturoi, culoarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Sopa de Estrellitas con Alb, Ciorba de Paste si chiftele, Sopa de Lentejas con Albondigas (supă de linte cu chiftele), și Supă de morcovi (Sopa de Zanahoria) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu. Apoi adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, scallions și gătiți încă 3 minutes.To faceți chiftelele: într-un castron mediu, combinați toate ingredientele de chiftele și folosind mâinile, amestecați bine până se combină. Împărțiți amestecul de carne în porții egale și rotiți-vă în bile cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați pe o farfurie și dați deoparte.
4
Adăugați chiftelele, morcovii, chimenul, culoarea și stocul în oală. Aduceți la fierbere. Apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu - mic și gătiți timp de aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați coriandru proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista