Supă De Morcovi Răcită
Supa de morcov răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praz, piper măcinat, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă De Morcovi Răcită, Supă răcită de morcovi și portocale, și Supă răcită de dovlecei și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește 10 minute.
Puree amestec de legume, în loturi, într-un blender până se omogenizează.
Transferați piureul într-un castron mare; bateți în jumătate și jumătate, sare și piper alb până se omogenizează.
Lăsați să se răcească 1 oră; acoperiți și răciți 4 până la 48 de ore.
Se adaugă sare și piper alb după gust.
Se servește în cupe răcite.