Supă De Morcovi Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi Curry. O porție conține 27 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 16 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, lapte de cocos, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Morcovi Curry, Supă De Morcovi Curry, și Supă De Morcovi Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când strălucește, adăugați pudra de curry și usturoiul și gătiți până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ghimbirul, ceapa, morcovii, frunza de dafin și bulionul, creșteți focul la mediu și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când morcovii sunt moi când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunza de dafin.Lucrând în loturi, procesați supa într-un blender până se omogenizează. (Fiți foarte atenți când amestecați supa fierbinte, deoarece aburul ar putea sufla de pe capacul blenderului.)
Turnați supa într-o oală curată și readuceți-o în aragaz la foc mediu. Amestecați laptele de cocos și reglați condimentul după cum este necesar. Pentru a face porții de aperitiv, serviți cantități mici de supă în pahare sau demitase.
Se ornează cu câțiva fulgi de nucă de cocos prăjită, dacă se folosește.Asocierea băuturilor: Annie ' s Lane Riesling, Australia. Acest Riesling uscat, dar Fructat, din Valea Clare din Australia, are aciditatea de a tăia o supă grea, suficient de citrică pentru a înfrumuseța morcovii și un pic de condiment pentru a face ecou curry-ului.