Supa de morcovi cu var și ardei iute necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 142 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de morcovi pentru copii, orez brun instant, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o supă prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Supă De Var De Morcov, Păstârnac Și Murături De Morcovi Cu Ardei Iute, și Fructe cu var și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa și se gătește câteva minute, apoi se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați morcovii, orezul, bulionul de pui, apa și sarea în tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit slab timp de aproximativ 20 de minute, sau până când morcovii sunt fragede. Se amestecă ardeii iute verzi și sucul de lămâie. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ardei Iute Verde
Suc De Lămâie
Morcov
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pureați supa în loturi mici, într-un blender sau robot de bucătărie. Cel mai bun mod de a curăța această supă este să așezați jumătate din solide în robotul de bucătărie și să adăugați suficient bulion pentru a lichefia morcovii și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
Orez
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați restul de solide, apoi amestecați piureul înapoi în bulionul rămas. Reîncălziți dacă este necesar.