Supă de morcovi cu gust de Tomatillo
Supa de morcovi cu gust de Tomatillo ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 6 și costă $1.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. Dacă aveți la îndemână morcovi, bulion de pui degresat cu grăsime, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcovi și cartofi dulci cu gust de afine, Tomatillo Savura, și Ceapa Verde La Gratar & Savureaza Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați ceapa adesea în ulei de măsline până când șchiopătează, aproximativ 10 minute.
Se amestecă morcovii și cartofii.
Adăugați bulion de pui și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii și morcovii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Lucrând în loturi mici, transferați supa într-un blender sau robot de bucătărie și rotiți până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare.
Întoarceți supa în tigaie și amestecați des la foc mediu până când este fierbinte.
Se adaugă sare după gust. Se toarnă în boluri și se acoperă fiecare porție cu o păpușă de gust de tomatillo prăjit.