Supă De Morcovi Cu Ghimbir
Supa de morcovi Gingered este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 243 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, bulionul de pui, laptele evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Supă De Morcovi Cu Ghimbir, Supă De Morcovi Cu Ghimbir, și Ciorba de morcovi și Edamame.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa, usturoiul și 1/4 cană de ghimbir tocat și se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Adăugați 3 căni de pui și 4 căni de morcovi tăiați felii. Acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Lucrul în loturi, amestec de piure în blender sau procesor. Puneți supa în cratiță la foc mic.
Se amestecă jumătate și jumătate și chimen. Condimentează supa după gust cu sare și piper.