Supă de morcovi cu cimbru și fenicul
Supa de morcovi cu cimbru și fenicul este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de morcovi cu cimbru și fenicul, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Supă de morcov-cimbru cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Adăugați morcovi, ceapă, praz, usturoi, 1/2 linguriță de cimbru și semințe de fenicul; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți; gatiti pana cand ceapa este translucida, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute.
Adăugați 5 căni de bulion. Aduceți la foc mic. Acoperiți parțial; fierbeți până când morcovii sunt foarte fragezi, amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor.Lucrând în loturi, supă pur și simplu în blender. Întoarce-te la pan. Subțire până la consistența dorită cu mai mult bulion. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți.)
Aduceți supa la foc mic. Ladă în boluri.
Se presară cu cimbru suplimentar.