Supă De Morcovi Cu Ardei Roșu

Supă De Morcovi Cu Ardei Roșu
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia de rețete, supa de morcovi cu ardei roșu ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 520 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 3,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, morcovi, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Ardei Roșu-Morcov, Supă De Morcovi Și Ardei Roșu Prăjit, și Supă De Morcovi Cu Ardei Gras Roșu.

Instrucțiuni

1
Se fierbe ardeiul roșu 4 in. de la căldură până când pielea este blisterată, aproximativ 6 minute. Cu clești, rotiți piperul cu un sfert de tură. Se fierbe și se rotește până când toate părțile sunt blisterate și înnegrite. Puneți imediat piperul într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute. Curățați și aruncați pielea carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Îndepărtați tulpina și semințele; puneți piperul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Într-o cratiță mare, gătiți morcovii, ceapa și orezul în unt până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul, apa, sucul de portocale, mărarul, coaja de portocală, sarea, maghiranul, cimbru, rozmarinul, salvia și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când morcovii și orezul sunt fragede. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Într-un blender, amestec de morcovi piure și piper prăjit în loturi mici. Reveniți la tigaie; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista