Supă de morcovi cu anason stelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi cu anason stelat. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 112 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de morcovi și anason stelat, Supă Cremoasă De Morcovi Cu Anason Stelat, și Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, cimbru, anason de 3 stele, frunze de dafin și usturoi. Saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovi și bulion. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 de minute.
Îndepărtați și aruncați crenguțele de cimbru, anasonul stelat și frunzele de dafin. Lucrând în loturi mici, supa de piure în blender până când este foarte netedă; reveniți la aceeași oală. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.)
Măcinați fin anasonul stelar rămas în moara de condimente sau râșnița de cafea. Supă de oală în boluri.
Se presară cu anason stelat măcinat.
* Seedpods maro, în formă de stea; Disponibil la unele supermarketuri, piețe asiatice și magazine de alimente de specialitate.