Supă De Morcovi
Supa de morcovi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 218 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, morcovi, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de morcovi cu Pesto de usturoi de top de morcovi, Supă catifelată de morcovi cu Pesto de top de morcovi, și Supă de morcovi cu Pesto de top de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti morcovii pana se inmoaie.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați morcovii fierți și 3/4 cană bulion. Se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina, pătrunjelul, busuiocul și ardeiul roșu măcinat.
Adăugați cremă jumătate și jumătate dintr-o dată. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor si clocoteste. Se amestecă amestecul de morcovi și bulionul rămas. Condimentează cu sare și piper negru. Subțire cu lapte sau apă, dacă este necesar.