Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac
Supa de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 170 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, arpagic, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, Păstârnac și chipsuri de morcovi, și Chipsuri de sfeclă roșie, morcov și păstârnac cu Fleur De Sel.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 10 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați păstârnac tocat, apă, morcov și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
Așezați jumătate din amestecul de morcovi într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de morcovi piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de morcov rămas. Se amestecă sare și piper.
Încălziți restul de 5 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Adăugați felii de păstârnac; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, intorcand ocazional.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Presărați chipsuri de păstârnac și arpagic peste supă.