Supă De Morcov-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi-ghimbir. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 194 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, suc de lime, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Ghimbir De Morcovi, și Supă De Morcov-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoi și ghimbir și saut 1 minut mai mult.
Se adaugă morcovii, se toarnă bulion și se condimentează cu un vârf de sare. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când morcovii sunt foarte fragezi, 25 până la 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender. Întoarceți supa în oală și aduceți la foc mic. Se amestecă sucul de lămâie și smântâna și se condimentează cu sare și piper. Nu fierbeți. Subțire cu bulion suplimentar sau apă dacă supa este prea groasă.
Se lasă să se răcească, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de utilizare. Se toarnă într-un termos rece sau, pentru a servi cald, se încălzește la foc mediu-mic, amestecând des, înainte de a se pune în termos.