Supă De Morcov-Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi-ghimbir. Această rețetă face 12 porții cu 110 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, morcov, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Ghimbir De Morcovi, și Supă De Ghimbir De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Topiți untul cu ulei de măsline în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se topeste untul.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul. Gatiti 10 minute sau pana cand ceapa este moale, amestecand ocazional.
Se amestecă bulionul, morcovul și vinul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute.
Puneți jumătate din amestecul de morcovi într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron. Repetați procedura cu amestecul de morcov rămas. Se amestecă sucul de lămâie, pudra de curry și piperul. Puneți aproximativ 2/3 cană de supă în fiecare din cele 12 boluri.
Se presară uniform cu coriandru.