Supă De Mere-Yam
Supa de mere-Yam ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 193 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână iaurt, bulion de legume, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de rădăcină de mere și țelină cu Cheddar la grătar, slănină și sandviș cu muștar cu miere de mere, Supă de Yam și mere, și Supă De Dovleac Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, amestecați frecvent țelina și ceapa în ulei până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați igname, mere și bulion; aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când ignamele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 15 minute.
Cu o lingură cu fante, transferați legumele și merele într-un blender sau robot de bucătărie; se învârte până se omogenizează, adăugând suficient lichid de gătit pentru a purifica ușor.
Se toarnă pur înapoi în tigaie și se amestecă la foc mediu-mare doar până la abur, 2 până la 3 minute.
Supă de oală în boluri largi.
Adăugați iaurt, sare și piper după gust.