Supă de mere butternut

Supă de mere butternut
Supa de mere cu nucă necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți per porție. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de sare, unt, cimbru sau, și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 40% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de dovleac și mere , Supă de mere și dovleac și Supă de mere și dovlecei .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți și amestecați ceapa în unt la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați dovleceii, bulionul, mărul, apa, cimbru și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie; se amestecă smântâna și se încălzește (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista