Supă de mazăre răcită cu Pesto de mentă
Supa de mazăre răcită cu Pesto de mentă este o vegetarian supă. O porție conține 113 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă verde, unt, pesto de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Pesto-Mazăre Răcită, Supă De Mentă De Castraveți Răcită, și Supă răcită de Avocado și mentă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Presărați făină peste ceapă și gătiți 1 minut, amestecând continuu. Se amestecă laptele și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor.
Adăugați mazăre; gatiti 5 minute.
Puneți jumătate din amestecul de mazăre într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a preveni scurgerile). Procesați până la neted.
Se toarnă amestecul de mazăre piure printr-o sită peste un castron mare, presând amestecul cu o spatulă. Rezervați lichid; aruncați solidele. Repetați procedura cu amestecul de mazăre rămas. Se amestecă Pesto de mentă, sare și piper; acoperiți și răciți.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.