Supă De Mazăre Obișnuită

Supă De Mazăre Obișnuită
Supa de mazăre habitantă este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 517 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, mazăre, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 2 căni de ceapă, morcov și țelină în tigaie; saut timp de 6 minute, amestecând ocazional. Se amestecă mazărea; saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulion și următoarele 4 ingrediente (prin hock de șuncă); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când mazărea este fragedă, degresând ocazional suprafața, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
BulionBulion
MazăreMazăre
4
Îndepărtați cârligul de șuncă și frunzele de dafin; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ham HockHam Hock
5
Scoateți carnea de porc sărată; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
6
Scoateți 1 1/2 cană amestec de mazăre; lasa sa stea 5 minute. Puree 1 1/2 cani amestec de mazăre și reveniți la tigaie, amestecând pentru a se îngroșa ușor. Se amestecă pătrunjelul, cimbru tocat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Carne de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
8
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați carne de porc în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când sunt crocante și rumenite, amestecând frecvent. Oală 1 cană supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de porc și 1 1/2 lingurițe crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
TigaieTigaie
10
Presărați cu frunze proaspete de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista