Supă de mazăre din Wisconsin

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, supa de mazăre din Wisconsin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 185 de calorii, 14 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ceapă, mazăre, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Supa de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, supa de mazăre și supa de mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Intr-un cuptor olandez adaugam mazarea, apa si osul de sunca; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 2 ore, amestecând din când în când.
Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Lăsați deoparte osul de șuncă până când se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Scoateți carnea din os; aruncați osul.
Tăiați șunca în bucăți mici. Reveniți la supă și încălziți.