Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, supa de mazăre din Wisconsin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 185 de calorii, 14 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ceapă, mazăre, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Supa de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, supa de mazăre și supa de mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Intr-un cuptor olandez adaugam mazarea, apa si osul de sunca; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 2 ore, amestecând din când în când.
Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Lăsați deoparte osul de șuncă până când se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
4
Scoateți carnea din os; aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Tăiați șunca în bucăți mici. Reveniți la supă și încălziți.