Supă De Mazăre De Primăvară
Supa de mazăre de primăvară ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 51 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pansament lite house, cremă knudsen, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară, Salată Rece De Mazăre, și Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția smântânii în cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 15 min. sau până când legumele sunt fragede.
Transferați amestecul de legume în recipientul blenderului în loturi mici; capac. Se amestecă până se omogenizează; se toarnă într-un castron mediu. Repetați până când tot amestecul de legume este curățat. Se amestecă smântâna.
Se servește cald presărat cu mentă.