Supă de mazăre de Avocado cu ulei de plante

Supă de mazăre de Avocado cu ulei de plante
Supa de mazăre de Avocado cu ulei de plante este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 300 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ulei de măsline, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei, Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească, și Avocado Herb Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pătrunjelul, uleiul de măsline și 2 linguri de tarhon într-un blender; amestecați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe ierburi tocate. Rezervați 1 lingură ulei de plante (aruncați solidele din plante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Într-o cratiță, combinați șobolani, bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, parțial acoperit, până când șalotele sunt fragede (10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați mazărea; se fierbe până se fierbe (3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Lucrând în loturi, transferați amestecul de mazăre în blender cu avocado, iaurt, restul de 2 linguri de tarhon și sare și piper; amestecați până se omogenizează. (Puteți utiliza, de asemenea, un blender de imersie pentru a amesteca supa în cratiță.) Împărțiți supa între 4 boluri, stropiți cu ulei de plante rezervat și garnisiți cu frunze suplimentare de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista