Supă De Mazăre Cu Zahăr Răcit
Supa de mazăre cu zahăr răcit este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această supă are 149 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, mazăre de zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Mazăre Cu Zahăr Răcit, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Soba răcită cu Tofu și mazăre de zahăr.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute.
Adăugați mazărea de zahăr și gătiți, amestecând ocazional, până când este verde strălucitor și crocant, aproximativ 5 minute.
Se amestecă zahărul și sarea și se fierbe încă 1 minut. Se amestecă jumătate și jumătate cu 3 căni de apă într-o cană mare de măsurare.
Așezați jumătate din amestecul de mazăre într-un blender sau robot de bucătărie.
Se toarnă jumătate din amestecul de apă și se face piure până se omogenizează, 30 până la 60 de secunde. Repetați cu ingredientele rămase.
Se toarnă supa printr-o strecurătoare și se răcește cel puțin 4 ore.
Presărați cu arpagic (dacă doriți) înainte de servire.