Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de mazăre cu curcan afumat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 639 calorii, 56G de proteine, și 12g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, salvie măcinată, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este minunat. Încercați Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, Cârnați afumați în stil rustic, șuncă și supă de mazăre despicată, și Supă de linte cu curcan afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in uleiul incins pana la translucid, aproximativ 5 minute; amestecați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulionul de vită; adăugați mazăre despicată, morcov, cartofi, sos de soia, busuioc, piper negru, pătrunjel, fulgi de ardei roșu, salvie, sare kosher și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Grăsime De Porc înapoi
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Mazăre împărțită
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Așezați picioarele de curcan afumate în oală și turnați suficientă apă pentru a acoperi mazărea cu aproximativ 1 inch. Împingeți capetele cărnoase ale picioarelor de curcan în jos în lichid. Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când mazărea s-a înmuiat, aproximativ 45 de minute.
Scoateți picioarele de curcan din supă și lăsați-le deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a manipula, dezbrăcați carnea de oase și tendoane, tocați mărunt carnea de curcan și dați deoparte. Folosind un blender de băț, curățați supa la gradul dorit de netezime. Amestecați carnea de curcan înapoi în supă. Se toarnă în boluri și se acoperă fiecare cu o păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat