Supă De Mazăre Cu Curcan Afumat
Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de mazăre cu curcan afumat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 639 calorii, 56G de proteine, și 12g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, salvie măcinată, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este minunat. Încercați Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, Cârnați afumați în stil rustic, șuncă și supă de mazăre despicată, și Supă de linte cu curcan afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in uleiul incins pana la translucid, aproximativ 5 minute; amestecați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde.
Se toarnă bulionul de vită; adăugați mazăre despicată, morcov, cartofi, sos de soia, busuioc, piper negru, pătrunjel, fulgi de ardei roșu, salvie, sare kosher și frunze de dafin.
Așezați picioarele de curcan afumate în oală și turnați suficientă apă pentru a acoperi mazărea cu aproximativ 1 inch. Împingeți capetele cărnoase ale picioarelor de curcan în jos în lichid. Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când mazărea s-a înmuiat, aproximativ 45 de minute.
Scoateți picioarele de curcan din supă și lăsați-le deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a manipula, dezbrăcați carnea de oase și tendoane, tocați mărunt carnea de curcan și dați deoparte. Folosind un blender de băț, curățați supa la gradul dorit de netezime. Amestecați carnea de curcan înapoi în supă. Se toarnă în boluri și se acoperă fiecare cu o păpușă de smântână.