Supă de lămâie miso înainte cu găluște de ciuperci

Make-Ahead Supa Miso Lemongrass cu găluște de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 257 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 118 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper kosher, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Pâine Cu Roșii De Ciuperci Înainte, Găluște De Porc Înainte, și Make-Ahead ciuperci Turmeric se amestecă cu ierburi și Vermicelli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și lemongrass la fierbere în oală.
Așezați miso într-un castron mic.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de apă clocotită în miso și se bate până se omogenizează; se toarnă în oală și se amestecă împreună.
Lăsați să fiarbă la foc mediu-mare pentru a reduce ușor și pentru ca aromele să se combine, 5 până la 7 minute. Se amestecă spanacul și se fierbe la foc mic până se ofilesc, 1 minut.
Îndepărtați tulpina de lămâie și aruncați-o.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ciuperci și scallions și condimentați cu sare și piper.
Se sotează până se înmoaie și începe să fie crocant, 3 până la 4 minute, apoi se adaugă oțet, se pune focul la minim și se gătește 1 minut.
Adăugați sos de soia și fierbeți până când lichidul este aproape uscat, încă 2 până la 3 minute.
Transferați amestecul de ciuperci într-o strecurătoare căptușită cu prosop de hârtie și apăsați orice exces de umiditate.
Lucrând unul câte unul, așezați învelișul wonton în formă de diamant în fața dvs.
Așezați 1 linguriță plină de umplutură în centru. Umeziți marginile inferioare ale ambalajului cu apă folosind degetul, apoi pliați și sigilați bine. Dacă doriți, udați o margine a triunghiului și sigilați împreună două margini, astfel încât wonton să arate ca o pălărie de episcop.
Pentru a mânca imediat, aduceți supa înapoi la foc mic și gătiți găluște în supă timp de 2 până la 3 minute. Pentru a face înainte, păstrați găluștele separate într-un recipient etanș.
Se toarnă supa într-un recipient etanș. Reîncălziți supa cu găluște în cuptorul cu microunde timp de 2 minute 30 de secunde, până când găluștele se încălzesc și hârtiile fierte.